Write comment (0 Comments)
Write comment (4 Comments)

Județul Buzău are în componență 82 de comune, printre care și comuna Topliceni, formată la rândul ei de satele Băbeni, Dedulești, Gura Făgetului, Poșta și Răducești. Topliceni este localizată în nordul județului Buzău, la nord-est învecinându-se cu municipiul Râmnicu Sărat și străbătută de șoseaua națională DJ203H, care leagă la sud-vest comuna Valea Râmnicului și la nord-est Buda și localitatea vrânceană Dumitrești. Conform recesământului din anul 2011, populația comunei Topliceni se ridica la 4080 de locuitori, în scădere față de recesământul din 2002, atunci când se înregistraseră 4429 locuitori.

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)

În anul 2017, Marian Oprișan, în calitatea sa de șef al județului Vrancea, a scos "la licitație", contra sumei de 15 milioane de lei, la care se adăuga și TVA, un proiect de execuție și reabilitare a drumului județean DJ204E Vulturul - Hângulești - Maluri. La respectiva licitație au participat "mai multe firme de construcții vedetă" abonate la banul public și apropiate de PSD, după cum este menționat și în ediția electronică a publicației vrâncene Ziarul de Vrancea.

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)

După ce a scăpat ca prin minune din accidentul aviatic de la Moscova, unde s-a prăbușit cu un avion, pe 4 noiembrie 1957, generalul Nicolae Ceaușescu, la acea vreme având vârsta de 39 de ani și aflându-se în postura de al doilea om din Ministerul Forțelor Armate, se deplasează personal, în localitatea vrânceană Vadu Roșca, unde țăranii se opuneau colectivizării.

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)

Românii săraci, preponderent din zona de sud-est a țării ajungă să comită gesturi necugetate, cu repercursiuni ulterioare foarte grave. Este vorba despre vânzarea organelor pentru a putea supraviețui. Astfel de vânzători provin din mai toate județele țării, inclusiv din județul Buzău și ajung să își vândă o parte din ei pe internet.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)
Write comment (1 Comment)

În primul episod am discutat generalități despre comuna buzoiană Topliceni, precum și despre câteva mici probleme ale edililor înregistrate de-a lungul timpului. Este foarte adevărat că în primul episod s-au discutat lucruri arhicunoscute, precum descinderea mascaților la sediul Primăriei din Topliceni, la locuința primarului și la o alta aparținând unui consilier.

Citește mai departe...
Write comment (2 Comments)

Conform ultimelor dezvăluiri din presa județeană despre manevrele conducerii Companiei de Apă, unde directorul instituției Ionel Tescaru a "scăpat" pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008, un asterix prin care încerca să facă primarii UAT-urilor membre ADI părtași la o situație pe care operatorul județean de apă și canalizare o ține ascunsă de ani de zile și anume, faptul că apa furnizată de companie nu este conformă cu standardele de consum.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 60 vizitatori și nici un membru online