Ziarul www.ramnicpress.ro este singurul ziar din muncipiul Râmnicu Sărat care s-a născut din dorința unei informări corecte și rapide a râmnicenilor. Bazele proiectului râmnicpress.ro au fost puse în luna mai a anului 2010. Jurnaliștii râmnicpress.ro au o activitate îndelungată în redactarea articolelor unice cu caracter public și informațional care au atras pe parcurs atenția cititorilor și instituțiilor media județene și naționale. 

 

Chiar dacă activitatea ziarului este relativ recentă, dorința echipei www.ramnicpress.ro de apropiere și informare corectă a râmnicenilor a propulsat ziarul în topul preferințelor majorității locuitorilor municipiului.

Publicația promite că va oferi constant informații cu caracter public atât timp cât nu va leza interesele terților/colaboratorilor.

Fie că vorbim de politică sau sport, râmnicenii vor avea în continuare un mijloc constant și sigur de informare civică și socială. Jurnaliștii publicației www.ramnicpress.ro vor lucra zi și noapte pentru ca dumneavoastră să fiți primii informați atunci când se întâmplă un eveniment notabil în județul Buzău.

Ziarul www.ramnicpress.ro va furniza total independent de interesele terților, știri și actualități din municipiul Râmnicu Sărat și județul Buzău.

Vom încerca să fim prezenți tot mai des pe monitoarele râmnicenilor cu informații proaspete și corecte, mereu atent selecționate. 

În demersul nostru jurnalistic vom miza întotdeauna pe seriozitate, promptitudine și adevăr.

Write comment (0 Comments)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 88 vizitatori și nici un membru online