V-ați întrebat vreodată ce ar fi putut face "controversata" Secție de Investigare a magistraților din România? Chiar dacă la început acest organism de control aflat sub coordonarea Parchetului General a fost vehement combătută pentru că, în mass-media s-au aruncat informări false, referitoare la o așa-zisă "împiedicare a activității magistraților".

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)
Write comment (0 Comments)

Deseori auzim că "județul Buzău" este periculos din mai multe puncte de vedere, însă adesea, județul se "remarcă" prin numărul mare de accidente rutiere. Ghinionul se numește "DN2 E85". Aș fi putut spune foarte simplu că "naționala" este o mândrie a județului însă mă văd pus în fața faptului împliniti și afirm, încă o dată, că asupra Buzăului s-a construit un blestem. Blestem format din piatră și asfalt.

Citește mai departe...
Write comment (2 Comments)

Municipiul Râmnicu Sărat este de departe un oraș sigur, care să ofere râmnicenilor siguranța la orice oră din zi și din noapte. Pe străzi umblă, cu sau fără știrea autorităților, indivizi extrem de periculoși care sunt predispuși la atacuri stradale fără să fie provocați. Acești indivizi periculoși umblă, probabil înarmați cu arme albe și deseori sfidează autoritățile.

Citește mai departe...
Write comment (5 Comments)

Îl știți pe Alexandru Cumpănașu? Nici eu nu știam de el până când a prins oportunitatea de a îmbrăca haina "salvatorului" celor fără apărare și lichidarea clanurilor interlope. Realitatea este însă alta. Cumpănașu este unul dintre cei mai parveniți ONG-iști din țară și profită la maximum de simpla sa calitate de unchi al Alexandrei Măceșanu, copila de 15 ani despre care se presupune că a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. 

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)
Write comment (1 Comment)
Write comment (1 Comment)

DN2E85 este, după cum am mai relatat într-un editorial anterior, drumul pe care se petrec cele mai multe accidente de circulație. De ce au loc toate aceste nenorociri și de ce unele familii nu mai ajung la destinație? Răspunsul se află în birourile șefilor de la CNAIR, instituția care are în mână infrastructura rutieră din țară dar și viețile a mii de șoferi.

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)

Județul Buzău se poate mândri cu peisaje de basm, nealterate de intervenții mecanizate, oameni primitori, voioși și gospodari. Un astfel de loc este comuna buzoiană Murgești, aflată în zona Văii Câlnăului. Localitatea se află în nordul județului Buzău, în zona Subcarpaților de Curbură, pe cursul superior al Câlnăului. Murgeștiul este traversat de șoseaua județeană DJ203A, care face legătura spre est cu municipiul Râmnicu Sărat, iar la vest cu Beceni, în zona Văii Slănicului. 

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 47 vizitatori și nici un membru online