Deseori auzim că "județul Buzău" este periculos din mai multe puncte de vedere, însă adesea, județul se "remarcă" prin numărul mare de accidente rutiere. Ghinionul se numește "DN2 E85". Aș fi putut spune foarte simplu că "naționala" este o mândrie a județului însă mă văd pus în fața faptului împliniti și afirm, încă o dată, că asupra Buzăului s-a construit un blestem. Blestem format din piatră și asfalt.

Citește mai departe...
Write comment (2 Comments)

Îl știți pe Alexandru Cumpănașu? Nici eu nu știam de el până când a prins oportunitatea de a îmbrăca haina "salvatorului" celor fără apărare și lichidarea clanurilor interlope. Realitatea este însă alta. Cumpănașu este unul dintre cei mai parveniți ONG-iști din țară și profită la maximum de simpla sa calitate de unchi al Alexandrei Măceșanu, copila de 15 ani despre care se presupune că a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. 

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)
Write comment (7 Comments)
Write comment (1 Comment)

Partidul lui Victor Viorel Ponta, Pro România, prezent și la Buzău, are în rândurile sale o serie de indivizi a căror moralitate poate fi pusă la îndoială. Un astfel de partizan este și Muzgoci Doru Constantin, un cetățean adus în politica județeană în anul 2012, însă a eșuat lamentabil într-un fotoliu de consilier județean, fără să aibă vreun aport deosebit sau vreo competență anume. 

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

Județul Buzău se poate mândri cu peisaje de basm, nealterate de intervenții mecanizate, oameni primitori, voioși și gospodari. Un astfel de loc este comuna buzoiană Murgești, aflată în zona Văii Câlnăului. Localitatea se află în nordul județului Buzău, în zona Subcarpaților de Curbură, pe cursul superior al Câlnăului. Murgeștiul este traversat de șoseaua județeană DJ203A, care face legătura spre est cu municipiul Râmnicu Sărat, iar la vest cu Beceni, în zona Văii Slănicului. 

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)
Write comment (0 Comments)
Write comment (1 Comment)
Write comment (1 Comment)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 196 vizitatori și nici un membru online