Write comment (0 Comments)

În ultima vreme, râmnicenii au fost bombardați cu fel de fel de mesaje false și informații manipulatoare, unele propagate prin televiziunea de casă, altele prin rețelele de socialiare, însă ultima găselniță a candiatului liberal pentru funcția de primar la Râmnicu Sărat de a-și mai cosmetiza imaginea politică i-a adus un mare deserviciu. Nu o spunem noi ci o spun râmnicenii care au completat un așa-zis chestionar referitor la șansele electorale ale unui anumit candidat.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)
Write comment (1 Comment)

RamnicPress a fost prima publicație din țară care a relatat cazul unui bărbat de 51 de ani, din Râmnicu Sărat care a decedat din cauza unei decizii de neînțeles a autorităților de la București. Este vorba despre Porumb Ionel, un taximetrist din municipiul Râmnicu Sărat, extrem de dedicat muncii sale și apreciat atât de clienți cât și de colegi.

Citește mai departe...
Write comment (16 Comments)

Paranoia. Conform explicațiilor științifice, "paranonia" este un proces de gândire afectat puternic de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir, ajungând chiar la chimbări accentuate de personalitate. Cam asta a făcut Covid-19 din românii mult prea îndobitociți de sumedenia de informații false, propagate în această perioadă și de ziariștii de ocazie, care doar așa mai pot atrage atenția asupra prostiilor pe care le debitează. Să nu mai vorbim că virusul ăsta chinezesc a venit chiar într-un an electoral, dându-le peste cap planurile politicienilor de a mai prosti românii.

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)

Tot mai mulți râmniceni au început să vorbească despre un zvon care circulă în aceste zile în oraș legat de teama transferării la Râmnicu Sărat a pacienților depistați pozitiv cu noul tip de Coronavirus din județul vecin, Vrancea. În prezent, județul Buzău are cel mai mic număr de pacienți cu Coronavirus din țară, iar la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat sunt internați pentru îngrijiri doar doi bolnavi cu simptome ușoare ale bolii.

Citește mai departe...
Write comment (2 Comments)

V-ați întrebat vreodată ce ar fi putut face "controversata" Secție de Investigare a magistraților din România? Chiar dacă la început acest organism de control aflat sub coordonarea Parchetului General a fost vehement combătută pentru că, în mass-media s-au aruncat informări false, referitoare la o așa-zisă "împiedicare a activității magistraților".

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)
Write comment (2 Comments)
Write comment (0 Comments)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 145 vizitatori și nici un membru online