Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, unul dintre cei mai antipatici membri PSD în rândul colegilor de partid, a pus la îndoială luni, în cadrul ședinței Comitetului Executiv al partidului, existența coronavirusului, apoi, i-a catalogat pe liderii social-democrați drept „niște proști”, neștiind că a uitat să închidă microfonul, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la reuniune.

 

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)

Autoritățile din România vin cu noi precizări referitoare la mersul la biserică. Conform șefului DSU Raed Arafat, persoanele care merg să se roage la biserică se supun unui risc ridicat de contaminare cu noul tip de Coronavirus. Arafat a făcut și o listă a activităților care ne pot îmbolnăvi de COVID-19. Ciudat este faptul că de pe lista lui Arafat lipește activitatea caselor de jocuri de noroc, ceea ce înseamnă că dacă mergi la biserică riști să te îmbolnăvești de COVID-19, însă dacă o persoană merge la păcănele acesta este, din punctul de vedere al lui Arafat, în siguranță.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

Vedeți, și ale noastre greșeli sunt de mai multe feluri. Avem neatenție, avem grabă, avem o mână pe copil sau una în oală (niciodată pe volan!), avem scuze. Poliția gramaticii te iartă, nu te bagă la închisoare pentru orice hahat. Dar avem și chiul de la școală, biliard în locul orei de română, impresii că nu contează cum scriem, dacă ne facem înțeleși. N-o să mă refer la virgule, astea sunt deja niște finețuri pentru cunoscători.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

Pentru a agrava și mai mult, în mod artificial, panica creată de răspândirea noului tip de Coronavirus, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Statele Unite ale Americii a actualizat lista simptomelor infectării cu COVID-19, tocmai, pentru a lărgi posibilitatea guvernelor de a carantina și a oprima drepturile fundamentale ale cetățenilor, într-un spectru mai larg de simptome.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 42 vizitatori și nici un membru online