Mulțumim din nou cadrelor didactice din interiorul Colegiului Național Alexandru Vlahuță pentru promptitudinea cu care ne trimit informații.


De data asta, o păsărică ne-a ciripit în poșta electronică că anul trecut, adică într-a unșpea, o anume domnișoară de bani gata a cărui părinți au câteva afaceri locale cu piese auto , nu prea ar fi frecventat cursurile întregului an școlar, fiind ocupată vezi Doamne cu o școală privată de televiziune de prin capitală. Până aici nimic deosebit, însă ne întrebăm cum a reușit să treacă domnișoara clasa, când ea se prezenta doar la susținerea tezelor? Oare părinții elevei cotizau la diriginte să închidă ochii la zecile de absențe? Nu știm! Ne întrebăm și noi... Ah, era să uităm;  în Vlahuță, Regulamentul de Ordine Interioară este foarte drastic cu elevii care acumulează 10 absențe într-un semestru, însă domnișoara în cauză a depășit anul trecut cu mult pragul celor 10 absențe de la cursuri. Acum domnișoara cică s-a transferat cu totul în București.
Un  caz nou de "lene cronică" a fost semnalat și la un alt elev (băiat de această dată) fiul unui defunct afacerist local. Acesta "uită" să treacă pe la cursuri și acumulează absențe cu nemiluita. Ce este cel mai interesant aici este că elevul conduce un Audi A4 alb mai toată ziua prin oraș, când defapt ar trebui să fie liniștit în bancă și să fie atent la explicațiile profesorilor.
Trăgând linie și cumulând cele primite pe adresa de email, raportăm următoarele: "E bine când are părinții bani!" (Greșeala este intenționată!)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 94 vizitatori și nici un membru online