Lupta electorală pentru primăria Râmnicu Sărat a început, oficial, pe 28 august, însă principalii contracandidați, Sorin Cîrjan și Viorel Holban, s-au aflat cu mult înaintea acestei date în dialog cu râmnicenii.
Unul dintre ei a mizat pe discuții, teme de viitor și interacțiune umană, iar celălalt, a ales să practice o campanie agresivă, atât din punct de vedere declarativ, cât și de imagine, împânzind orașul cu nenumărate afișe cu chipul său, cu mult înainte de data începerii oficiale a campaniei.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

De ceva vreme, majoritatea analfabeților își arogă calități necompatibile cu capacitățile lor intelectuale, printre care "cercetători", "doctori", "justițiari" și, mai nou, "activiști civici". Astăzi mă voi opri la ultima categorie, cea a așa-zișilor "activiști civici", care, din analfabeți cu 4 clase și fără vreo meserie, adică nu cotizează la bugetul de stat în mod oficial, se transformă peste noapte în "cei care arată neregulile din sistem".

Citește mai departe...
Write comment (3 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Dacă cineva și-a imaginat "șmecheria" ca fiind ceva abstract, ori ca o stare de împlinire materială și spirituală, vă anunț că la alții, lucrurile stau cât se poate de diferit; să luam exemplul municipiului Râmnicu Sărat. Un municipiu, fostă capitală de județ, dar care, între timp și-a pierdut din strălucire, din varii motive pe care nu o să le reamintesc.

Citește mai departe...
Write comment (5 Comments)
Write comment (0 Comments)

În fiecare an, pe data de 14 februarie, americanii îndrăgostiți sărbătoresc Valentine's Day și fac cadouri dintre cele mai diverse, reușind într-un fel sau altul să își arate dragostea față de persoana iubită. Prima atestare a zilei de 14 februarie a fost în anul 498. Totuși, sărbătoarea este asociată mai mult cu numele Sfântului Valentin din Roma, care a fost trimis la închisoare pentru oficierea în secret a căsătoriilor pentru soldații cărora le era interzis acest lucru.

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)
Write comment (0 Comments)
Write comment (1 Comment)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 15 vizitatori și nici un membru online