Echipa ziarului www.ramnicpress.ro este alcătuită dintr-un colectiv tânăr și dinamic pregătit temeinic în domeniul jurnalismului și a mass-mediei. Majoritatea colaboratorilor/redactorilor provin din județul Vrancea și municipiul București, având totodată legături cu mai mulți locuitori ai municipiului Râmnicu Sărat.

Faptul că ziarul este condus de persoane care nu au legături interne cu municipalitatea locală sau cu alte organisme de conducere din Râmnicu Sărat, acreditează publicația drept un ziar total independent și dedicat informării corecte a râmnicenilor.

www.ramnicpress.ro nu va funcționa niciodată la comandă, sau drept un organism de dezinformare/manipulare a râmnicenilor. Totodată publicația nu va fuziona cu niciun interes al niciunei terțe persoane din interiorul administrațiilor locale.

www.ramnicpress.ro va furniza constant informații corecte cu privire la actualitățile petrecute în municipiului Râmnicu Sărat. 

Echipa de jurnaliști care lucrează în cadrul www.ramnicpress.ro este următoarea:

Mihai Apostol – redactor/coordonator principal al departamentului “Relații cu Publicul” în cadrul www.ramnicpress.ro.

Adrian Craioveanu – redactor/reporter special/coordinator al departamentului tehnic în cadrul www.ramnicpress.ro

Istudor Alexandru – junior editor/department publicitate-media în cadrul www.ramnicpress.ro

Roxana Neagu – editor șef/administrator legal al www.ramnicpress.ro. Email - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresa generală de contact a ziarului www.ramnicpress.ro este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Write comment (1 Comment)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 50 vizitatori și nici un membru online