Write comment (0 Comments)

În urma activităţilor desfăşurate de lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, sub atenta supravegherea a unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, a fost începută urmărirea penală, faţă de administratorii  unei societăţi comerciale ce are ca principal obiect de activitate „Distilarea, rafinarea şi mixarea băuturilor alcoolice”.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

În ziua de 07. 04, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Costeşti au organizat o caravană de informare pe raza localităţilor Spătaru, Costeşti şi Limpeziş.
Polițiștii au discutat cu peste 400 de cetăţeni, cărora le-au reamintit principalele reguli de circulaţie de care trebuie să ţină cont în timpul deplasării pe drumurile publice, cu atât mai mult cu cât localităţile respective sunt tranzitate de DN2 E85.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut ieri seară în jurul orei 22.00 la limita județelor Buzău și Ialomița.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

În cadrul acţiunilor desfăşurate în trafic săptămâna trecută, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au constatat şi sancţionat 420 de abateri, 136 dintre sancţiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Pe lângă punctele-amendă aplicate contravenienților, cinci șoferi au fost lăsaţi fără permisele de conducere după ce au fost înregistraţi de aparatele radar conducându-şi autoturismele cu viteze ce au depăşit cu mai mult de 50 km/h limitele maxime admise atât în localităţi, cât şi în afara acestora.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

În ziua de 26 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, prin S.N.U.A.U. "112" s-a sesizat că un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Cochirleanca ar fi fost victima unei tâlhării, fiindu-i luat un autoturism.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

În data de 02.04.2014, ofiţerii Compartimentului “Analiză şi Prevenirea Criminalităţii” din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău s-au întâlnit cu elevii şi cadrele didactice de la ,,Liceul Special pentru deficienţi de vedere” şi ,,Liceul Tehnologic Special pentru copii cu deficienţe auditive” din municipiul Buzău.

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)

Consiliul Județean Buzău a scos la concurs patru posturi publice vacante în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului după cum urmează:

 1.”Consilier”, clasa I, gradul profesional principal la Compartimenul strategii, programe, prognoze şi dezvoltare rurală – Direcţia de dezvoltare regională.

 2. ”Consilier”, clasa I, gradul profesional superior la Serviciul contabilitate financiar aflat în cadrul Direcţiei Economice.

 3.”Consilier”, clasa I, gradul profesional asistent la Serviciul managementul proiectelor – Direcţia de dezvoltare regională.

 4. “Consilier”, clasa I, gradul profesional asistent la Serviciul contabilitate financiar – Direcţia economică.

 Concursul va avea loc la sediul Consiliului Județean Buzău după cum umrează:

-         proba scrisă – 12.05 – orele 10.00.

-         interviu – 14.05 – orele 14.00

Detalii suplimentare găsiți pe adresa Consiliului Județean Buzău

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 131 vizitatori și nici un membru online