Doi tineri, originari din municipiul Buzău nu s-au ferit să își afișeze "șmecheria" oriunde mergeau, ba din contră, făceau tot posibilul ca privirile celor din jur să îi remarce, inclusiv privirile polițiștilor. După câțiva ani de filaj și cercetări, doi frați din Buzău au fost reținuți și, ulterior, arestați, în urma unor ample percheziții desfășurate de procurorii DIICOT și ofițerii de poliție judiciară în nouă locații din municipiul Buzău și comunele Vadu Pașii și Tisău.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Unui bărbat care a sunat la SNAU 112 pentru a reclama un șofer beat i s-a răspuns, de către operatoarea Serviciului Unic "Închide, domnule, că ții linia ocupată!". La câteva ore după apel, șoferul respectiv a provocat un grav accident de circulație, la granița județelor Ialomița și Buzău.

Write comment (0 Comments)

Un buzoian, originar din localitatea Săpoca, plecat de doar câteva săptămâni la muncă în Germania și-a pierdut fulgerător viața. Ionuț a decis să plece la muncă în Vest. Acesta s-a angajat la o societate de exploatare a lemnului într-o pădure de lângă Hanovra. Chiar dacă prietenii i-au spus să nu plece la muncă în străinătate pentru că și acasă avea o situație bună, acesta a decis să îi ignore.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Vineri, 13 septembrie, începând cu ora 12:45, echipaje de poliție mixte vor acționa pentru fluidizarea traficului și prevenirea oricăror evenimente ce s-ar putea produce pe perioada desfășurării Turului Ciclist al României. Astfel, în ziua de 13 septembrie, se va desfășura cea de-a III-a Etapă, pe ruta Buzău - Mizil - Albești Paleologu - Valea Călugărească - Bucov - Centura Ploiești.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Noi informații din dosarul "incendiatorului de pe Bălcescu" au ajuns în spațiul public. Doi prieteni ai inculpatului trimis deja în judecată, fiind acuzat de crimă, sunt în atenția anchetatorilor sub acuzația de complicitate la omor. Vorbim despre cei doi prieteni care i-au adus lui Cosmin Dan sticla cu benzină, folosită apoi pentru incendierea Valentinei.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Sicriul cu trupul neînsuflețit al sublocotenentului post-mortem Ciprian Ștefan Polschi a ajuns, marți seară, la Buzău, la capela bisericii Sfântul Ștefan. Pentru că sicriul nu poate fi deschis în niciun fel, familia și-l va aminti pe cel ce a fost, în primul rând patriot, iar mai apoi soț și părinte, așa cum era în timpul vieții.

Write comment (0 Comments)

Clădirea Muzeului Județean Buzău urmează să fie debranșată de la rețeaua centralizată de încălzire, după ce Ecogen, furnizorul de agent termic în rețeaua centralizată de încălzire a municipiului Buzău și-a sistat activitatea. Așa se face că, în puținul timp rămas până la venirea anotimpului rece, conducerea Muzeului este obligată să suporte costurile de montare a unui sistem central de încălzire.

Write comment (0 Comments)

Un buzoian în vârstă de 43 de ani originar din localitatea Vernești, a fost identificat ca fiind principalul bănuit de furtul unui vagon metalic, faptă sesizată oamenilor legii în data de 27 august.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Site-ul unei primării din județul Buzău a fost spart, aparent de o grupare de hackeri turci. Este vorba despre site-ul Primăriei Merei care a fost compromis de gruparea "Turkish Cyber Army". Pe mesajul de întâmpinare al wallpaper-ului afișat pe site-ul Primăriei Merei se putea citi mesajul "Noi suntem turci. Nu ne este frică, suntem curajoși. Noi ne aflăm aici pentru a vedea!" (n.r. trad.)

Write comment (0 Comments)

Comuna buzoiană Grebănu a fost câmpul de bătălie al unor interese care aveau ca principală miză nu dezvoltarea localității și creșterea bunăstării oamenilor, ci puterea locală. Acest lucru a creat o situație fără precedent care a îngreunat dezvoltarea comunei și unde alianța PNL-ALDE din Consiliul Local a pus în pericol accesarea, de către Compania de Apă, a sumei de 14 milioane de euro, fonduri europene, cu o contribuție locală de doar 2%, bani destinați modernizării sistemului de apă și canal din localitate. Respectiva sumă era destinată comunei Grebănu prin intermediul unui proiect european derulat în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare, ce totaliza aproximativ 300 de milioane de euro pentru întregul județ.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a vizitat șantierele de lucru pentru a vedea stadiul lucrărilor de reabilitare a drumurilor județene din Mărgăritești, Batogu, Murgești, Livada și Grebănu. Potrivit lui Neagu, proiectele sunt în grafic, în prezent având loc lucrări de consolidare și reabilitare a drumului, precum și asfaltarea a 14,3 km de drum în zonă.

Write comment (1 Comment)
Write comment (0 Comments)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 79 vizitatori și nici un membru online