Seria schimbărilor din funcție în învățământul buzoian continuă, însă de data asta vom avea schimbări la nivelul conducerii Inspectoratului Școlar Județean. După înlocuirea mai multor directori de instituții școlare din județ, se așteaptă mutări și la IȘJ Buzău.

Write comment (0 Comments)

Cu prilejul sărbătorii Sfântului Proroc Daniel, primarul comunei Topliceni, Viorel Panțuru, transmite un mesaj de felicitare tuturor sărbătoriților zilei și o zi binecuvântată.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (1 Comment)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Ca în fiecare an, senatorul râmnicean Sbîrnea Liliana a ales să participe alături de primarul comunei Valea Râmnicului la evenimentul festiv organizat de autoritățile din comună. Dacă în anii trecuți o mulțime de săteni luau parte la evenimentele prilejuite de Ziua Națională, evenimentul din acest an s-a desfășurat respectând normele de conduită sanitară.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Râmniceanul Felix Rache (ProRomânia) a avut vineri o întâlnire importantă cu Rectorul Universității Politehnice din București. Întâlnirea a avut loc în fața Consiliului Județean Buzău unde se discuta despre înființarea unei filiale din cadrul Universității Politehnice București.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Observ cum, de ceva timp, domnul Mocanu de la PMP își concentrează campania electorală pe atacuri la persoană, total nefundamentate, care mă vizează direct.

Am decis, împreună cu echipa PNL Buzău, să venim în fața buzoienilor cu un mesaj decent, fără atacuri gratuite și fără a face referire la relațiile personale, de familie, ale contracandidaților noștri.

Aflu, de la domnul deputat PMP, Adrian Mocanu că aș fi nășit de domnul BÎgiu, fost președinte al CJ Buzău, și că nu aș cunoaște detalii despre investiția pe care a făcut-o guvernul PNL pentru reabilitarea viaductului de la Siriu.

Aș vrea să fac câteva precizări clare pentru buzoienii care au fost dezinformați de dl. Mocanu:

  1. Nu sunt nășit de domnul Cristi Bîgiu!
  2. Viaductul de la Siriu este un proiect început după doi ani (februarie 2018) de la momentul în care colegii de la Secția Drumuri Naționale Buzău, respectiv dl. Leon Velicu, șeful secției, a sesizat existența unor deteriorări la nivel de suprastructură, calea 1 (placa de suprabetonare în suprafață de circa 2mp), respectiv o gaură în carosabil.

De reținut! Conducerea secției a făcut nenumărate sesizări cu privire la prioritizarea reabilitării viaductului după ce, în urma mai multor revizii curente și periodice, au fost observate probleme majore la nivelul structurii viaductului. În ciuda tuturor demersurilor, făcute de Secția Drumuri Naționale Buzău, în perioada guvernării PSD, nu a fost făcut niciun pas pentru demararea proiectului de reabilitare a celui mai important drum care leagă Buzăul de Covasna și Brașov.

CITEȘTE ȘI:Gabriel Avrămescu (PNL): "Alegem, într-o zi, pentru următoarele 1460 de zile! Pe 6 decembrie, decidem viitorul celor 4 ani!"

În plus, după ce carosabilul s-a surpat și traficul a fost restricționat, au mai trecut încă doi ani până la începerea lucrărilor. Oamenii trebuie să știe că reabilitarea viaductului va fi gata anul viitor, în timpul guvernării liberale care s-a implicat la fiecare etapă de lucrări. Peste 3,2 milioane de lei au fost investite pentru ca viaductul să fie sigur pentru traficul din zonă.

Îi cer domnului Mocanu să lase deoparte mesajele politice fără rost și să înțeleagă că buzoienii văd proiectele concrete care se întâmplă la Buzău, proiecte demarate și finanțe de Guvernul PNL. Totodată, fac apel la decență în această campanie electorală. În plus, consider că declarațiile referitoare la relațiile mele de familie trebuie verificate înainte de a fi publicate.

Cod Mandatar 11200025

Write comment (0 Comments)

În data de 17 noiembrie 2020, Claudia Benchescu, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de deputat al județului Buzău pentru Parlamentul României, a avut o întrevedere la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor cu secretarul de stat Irinel Ionel Scriosteanu.

Write comment (0 Comments)

La evenimentele din iarna lui 2017, atunci când sute de mii de români au ieșit în stradă, am știut că va veni momentul în care vom avea puterea să aducem schimbarea! Puterea noastră stă în votul fiecăruia dintre noi, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Președintele filialei PRORomânia Buzău, râmniceanul Felix Rache, a devenit joi vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău. În urma protocolului încheiat de formațiunea sa cu Partidul Social Democrat la alegerile locale din septembrie, Rache ocupă una dintre funcțiile de conducere din deliberativul județean. Cealaltă funcție de vicepreședinte al CJ Buzău este ocupată de Adrian Petre, din partea PSD.

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Peste 5,2 milioane de lei vor fi investite pentru ca viaductul Giurca să fie redat traficului greu (de peste 7,5 tone), până în primăvara anului viitor.

Unul dintre cele mai importante drumuri de legătură dintre Buzău și Covasna-Brașov a devenit inaccesibil pentru transportul de mare tonaj încă din 2018, când nivelul de degradare a viaductului a devenit evident. În ciuda expertizei care a demonstrat că viaductul are nevoie urgentă de reabilitare, abia anul trecut au fost alocate fondurile pentru consolidarea construcției de peste Siriu.

Proiectul de reabilitare a Viaductului de pe DN 10 peste Valea Giurca la Lunca Jariștei urmărește consolidarea suprafeței carosabile de 7,80 m, prevăzute cu 2 trotuare pietonale de 1 m lățime utilă, realizate la nivel, hidroizolație continuă pe toată lățimea secțiunii transversale.

CITEȘTE ȘI:Gabriel Avrămescu, candidat PNL Buzău pentru Camera Deputaților: Ciolacu, copy/paste după gestul lui Dragnea!

De asemenea, infrastructura va beneficia de reparații și protejare suprafețe beton pile, culei, cu mortare speciale. Investițiile  guvernului PNL pentru obiectivele strategice de infrastructură sunt prioritare pentru planul de dezvoltare propus de Partidul Național Liberal, în cuprinsul programului de guvernare lansat săptămâna trecută.

Astăzi a avut loc o vizită de lucru a Directorului General Adjunct CNAIR, Ovidiu Barbier și a Directorului General DRDP București, Cătălin Șomolea. Cei doi au verificat stadiul lucrărilor principalelor obiective de investiții proiectelor de infrastructură, reabilitarea viaductului Giurca și noului pod de la Cislău.

RamnicPress-COD MANDATAR 11200025

Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)
Write comment (0 Comments)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 170 vizitatori și nici un membru online