Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Liderul județean al PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, promite aistență juridică polițiștilor locali care urmează să fie disponibilizați în perioada imediat următoare.

Decizia de a-i trecere pe "linie moartă" pe polițiștii locali buzoieni îi aparține primarului Constantin Toma, care a hotărât să dea curs sesizărilor Curții de Conturi privind angajarea ilegală a acestora. Mocanu a făcut această declarație pe parcursul unei întâlniri cu reprezentanții polițiștilor locali aflați în această situație delicată.

CITEȘTE ȘI: "Statutul elevului" a intrat oficial în legalitate. De ce drepturi se vor bucura elevii din toamnă

În urma discuțiilor cu gardienii publici, PMP a transmis un comunicat de presă: "Conducerea buzoiană a Partidului Mișcarea Populară a avut astăzi (joi, n.r.) o întrevedere cu peste 80 de reprezentanți ai Poliției Locale Buzău, în cadrul căreia angajații acestei instituții au reclamat o serie de abuzuri grave săvârșite de primarul PSD Toma Constantin. PMP Buzău, reprezentat de președintele organizației, deputatul Adrian Mocanu, a luat act de situația conflic­tuală creată de PSD, prin Toma Constantin, în rândul angajaților Poliției Locale, prin minciuni rostogolite în spațiul public precum existența unor prime și sporuri uriașe ale polițiștilor locali, angajarea ilegală a acestora, neconformitatea cu numărul legal de polițiști pe cap de locuitor etc".

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 403 vizitatori și nici un membru online