Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În 2018, după apariția legii referitoare la preluarea pădurilor aflate în intravilan de către unitățile administrativ teritoriale, Primăria Buzău a demarat o serie de acțiuni și demersuri pentru recuperarea Pădurii Crâng și trecerea acesteia în administrarea municipalității.

La începutul săptămânii a început procedura de predare-primire între Romsilva și Primăria Buzău. Conform normelor metodologice, Primăria Buzău trebuie să întocmească dosarul pentru transferul proprietății de la Romsilva către Municipalitate, făcând o ridicare topografică a întregii suprafețe a pădurii. În total, Primăria Buzău va dobândi aproximativ 198 de hectare.

CITEȘTE ȘI: Proiecte ambițioase pentru Primăria Râmnicu Sărat pentru 2019

Potrivit unor informații din interiorul Municipalității buzoiene, acest proiect este menit să servească intereselor unor persoane aflate în strânsă legătură cu conducerea Primăriei. În acest sens, o parte din Pădurea Crâng va servi drept zonă pentru ridicarea unor construcții de locuințe și spații comerciale, toate acestea fiind mascate sub paravanul "sporirii atractivității zonei". 

 

Online acum

Avem 19 vizitatori și nici un membru online