Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ultimele zile de campanie au adus, în comuna Vâlcelele, nu doar acuze, certuri și scandaluri și polițiștii buzoieni pentru a ancheta mai multe situații electorale reclamate la nivelul comunei.


Candidatul PRO România la funcția de primar la Vâlcelele, Silviu Smochină, alături de echipa sa de campanie, au întocmit, doar în ultimele zile, peste 50 de vize de flotant, majoritatea celor aduși de acesta în comună pentru a vota sunt persoane de etnie, plătite, care nu au nicio legătură cu comunitatea locală. Prin această manevră dusă la limita legii, candidatul Silviu Smochină încearcă să pună mâna pe comuna Vâlcelele.


Atacuri, jigniri și acuze
Din cauza numărului prea mare de vize de flotant întocmite de reprezentanții staff-ului de campanie al PRO România, spiritele s-au inflamat, mergând chiar până la un schimb de replici acid cu primarul în funcție Spiță Dumitru.


7 hectare de porumb aparținând fermierului Liviu Bărăgan au fost incendiate
Șapte hectate de porumb, aparținând fermierului Liviu Bărăgan au ars, aparent fără ca nimeni să știe nimic, într-o seară. La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție pentru a localiza și lichida flăcările care se ridicau la peste 4 metri înălțime.

Sursele noastre spun că totul ar fi pornit de la "comanda" viceprimarului comunei, Nicu Bardaș, care, ar fi chemat în biroul său câțiva beneficiari ai legii 416/2001 pentru a le ordona să transfere gunoaiele menajere din comună către marginea satului, pentru a le incendia. Coincidență sau nu, la doar 5 metri de locul unde au fost aprinse gunoaiele se afla proprietatea lui Liviu Bărăgan, un teren de 7 hectare cu porumb. Din cauza temperaturilor ridicate și a vântului, flăcările s-au extins de la gunoaiele menajere incendiate la comandă, la proprietatea lui Liviu Bărăgan, fermier și candidat la primăria Vâlcelele.

CITEȘTE ȘI:Viorel Holban și PNL Râmnicu Sărat au fost sancționați de către BEC și IPJ Buzău pentru jignirile aduse lui Sorin Cîrjan în mediul online

Referitor la Cosmin Bălan, cel mai agresiv și înverșunat susținător al lui Silviu Smochină, oamenii spun că este un individ cu care, "mai bine nu ai de-a face". Individul este recunoscut un tip recalcitrant, drept dovadă stau imaginile care îl surprind în timp ce are o atitudine sfidătoare la adresa primarului în funcție, chiar în sediul primăriei, în momentul în care face vizele de flotant.


Mai mult, Bălan este același individ care a vrut să îl agreseze pe preotul din comună, însă în mijlocul conflictului a intervenit ginerele lui Liviu Bărăgan. La un moment dat, pe filmare se poate auzi amenințarea lui Bălan către ginerele lui Liviu Bărăgan, Alexandru: "Bine Alexandru. Mai vedem noi.". La un moment dat, pe înregistrare se poate auzi cum Bălan afirmă că în comună "are trei drone" cu care monitorizează activitatea contracandidatului din aer.

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 95 vizitatori și nici un membru online