Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, cunoscut drept un apropiat al fostului premier Ludovic Orban,a demisionat marți din funcția pe care o ocupa.


Antonel Tănase a fost numit în funcția de secretar de stat pe 6 noiembrie 2019, la 2 zile după ce Orban a preluat funcția de prim-ministru.
Odată cu plecarea lui Antonel Tănase ar putea urma râmniceanul Alin Vălean, consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Individul este cunoscut al politicii buzoiene, mai ales pentru traseismul care îl caracterizează, reușind să treacă, rapid, la mai multe partide din județ. Membru al PRM, acesta a candidat în anul 2009 la alegerile europarlamentare pe un loc neeligibil. Ulterior, acesta a fost văzut în conducerea Partidului Noua Generație dar și în Partidul Poporului Dan Diaconescu, de unde a dispărut tot atât de repede cum a intrat.


A reapărut de nicăieri în politica locală odată cu numirea în funcție a fostului deputat Gheorghe Coman, la Partidul Conservator. Râmniceanul Alin Vălean este un politician de mâna a III-a, fără vreo performanță remarcabilă, însă un eficient purtător de genți a fostului parlamentar buzoian condamnat ulterior pentru corupție.

CITEȘTE ȘI:O femeie din Murgești și-a incendiat soțul pentru că bănuia că o înșela: A fost internată la Săpoca
Individul a devenit și președinte interimar al Consiliului de Supraveghere al Fondului Român de Contragarantere, mandat ce îl ocupă până pe 14 ianuarie 2021.
De formație profesor, acesta a predat la colegiile Alexandru Vlahuță din Râmnicu Sărat și Mihai Eminescu din Buzău până în anul 2002.

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 31 vizitatori și nici un membru online