În ziua de 1 mai, când majoritatea râmnicenilor erau plecați de acasă, în jurul orei 15.30 în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada Crângul Meiului din Râmnicu Sărat, un echipaj format dintr-un poliţist şi un jandarm au depistat un minor în vârstă de 13 ani, domiciliat în municipiu, la scurt timp după ce acesta a sustras un casetofon cu două boxe detaşabile dintr-o locuinţă din municipiu.

Citește mai departe...
Write comment (2 Comments)
Write comment (7 Comments)

În data de 26.04.2014, lucrătorii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Râmnicu Sărat a depistat pe raza municipiului o minoră de 16 ani din orașul Botoșani care a fost declarată plecată de acasă în data de 24 aprilie de familia acesteia.  Fata era dată în urmărire națională de polițiștii botoșăneni. Aceasta a fost reținută de polițiștii râmniceni până când un lucrător din cadrul IPJ Botoșani a venit și a recuperat-o în vederea reîncredințării familiei.

Write comment (0 Comments)

În data de 26.04.2014, aproape de ora 23.00, un echipaj din cadrul Secției 9 de Poliție Ziduri a fost anunțat despre un incident petrecut în localitatea Ziduri. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 42 de ani din comuna Jitia a fost lovit și deposedat de două celulare și  suma de 35 de RON de către trei localnici.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

În data de 07 aprilie, poliţişti aparținând Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat pe raza comunelor Podgoria, Topliceni şi Valea Râmnicului pentru verificarea modului în care deţinătorii de arme se conformează prevederilor legale în domeniu, urmărindu-se în special modul de depozitate al armelor.

Citește mai departe...
Write comment (0 Comments)

Mai multe articole...

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 126 vizitatori și nici un membru online