Utilizarea site-ului www.ramnicpress.ro presupune acceptarea următorilor termeni și condiții. Odată cu accesarea platformei www.ramnicpress.ro vă dați acordul automat asupra respectării prevederilor de utilizare ai ziarului .

Platforma de știri www.ramnicpress.ro este proprietatea RâmnicPress.ro.

Platforma de anunțuri de pe site-ul www.ramnicpress.ro este proprietatea RâmnicPress.ro.

 1. Este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al forumului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea.
 1. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile de autor si drepturile conexe sau nu au incuviintarea titularului acestor drepturi pentru a publica materialul pe Internet.
 1. Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte mesaje comerciale sau necomerciale de acest tip.
 1. Sunt interzise mesajele cu caracter xenofob, rasist, discriminatoriu, ca si mesajele obscene.
 1. Sunt interzise linkurile catre alte site-uri postate in scop comercial.
 1. www.ramnicpress.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul mesajelor.
 1. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului site-ului.
 1. Utilizatorul acorda www.ramnicpress.ro o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu asupra oricarui continut incarcat pe www.ramnicpress.ro  care ar indeplini conditiile de originalitate si creativitate pentru a beneficia de protectie prin drept de autor sau alte drepturi conexe.
 1. Nu aveti voie sa publicati, transmiteti sau faceti referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea ramnicpress.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
 1. www.ramnicpress.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a unor mesaje, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate.
 1. Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului mesajului si nu exprima in nici un fel pozitia www.ramnipress.ro
 1. RamnicPress.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor mesaje deja publicate, fie ca este vorba de o parte a mesajului (in acest caz stergerea va fi facuta intr-un mod explicit, cu o notificare in cuprinsul mesajului) fie intregul mesaj (in acest caz, stergerea mesajului se va face fara vreo notificare). Acesta va fi un proces manual, astfel incat este posibil ca mesajul discutabil, conform conditiilor de mai sus, sa ramana un timp pe site.
 1. Identitatea utilizatorului, in cazul in care acesta aduce informatii care l-ar putea pune cumva in pericol, va fi protejata. La inregistrare, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Participantul la forum accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga in acest forum.
 1. Utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la forum (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Aceasta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave a acestor termeni.
 1. Administratorii site-ului vor sanctiona orice incercare de trolling fie prin nepublicarea mesajelor fie, in cazuri grave, prin stergerea contului utilizatorului sau prin blocarea IP-ului.
 2. Toate postările din categoria "Monden-Barfe din licee" și "Monden - Barfe din oras" sunt considerate "Informații de tip pamflet" și trebuie tratate ca atare. Orice asemănare, prezentare cu personajele care apar în aceste categorii mai sus menționate este pur întâmplătoare. Toate informațiile prezentate în cele două categorii menționate mai sus nu au informații verosimile. Nu ne asumăm similitudinea informațiilor cu realitatea.
 3. Ziarul www.ramnicpress.ro, redactorii și conducerea ziarului nu poate fi trasă la răspundere pentru comentariile terților. www.ramnicpress.ro nu își asumă atacurile la persoană, reaua-intenție și injuriile adresate prin intermediul comentariile. RâmnicPress.ro își asumă exclusiv articolele care au marcate în dreapta sus numele autorilor.
 4. Ziarul on-line www.ramnicpress.ro, are în administrare mai multe grupuri de discuții, agrement, sociale, politice, de mică publicitate și educaționale în regim virtual (ONLINE) pe platforma de socialzare Facebook. Dintre acestea, fac parte grupurile "ramnicpress.ro - (link de identificare https://www.facebook.com/groups/215807671893812/)", "Ramniceni Nemultumiti - (link de identificare https://www.facebook.com/groups/ramniceninemultumiti/)" , "Grupul de inițiativă al tinerilor din Râmnicu Sărat - (link de identificare https://www.facebook.com/groups/198132430291735/)", "Talciocul Râmnicean - (link de identificare https://www.facebook.com/groups/talcioculramnicean/)" , "Locuri de munca Ramnicu Sarat - (link de identificare https://www.facebook.com/groups/786114644749669/)" , "T M A - TopModelAcademy - (link de identificare https://www.facebook.com/groups/433964296648231/)" , "Studenți râmniceni - (link de identificare https://www.facebook.com/groups/234227106754537/)" , "Anunțuri de mică publicitate - (link de identificare https://www.facebook.com/groups/436214633105363/)" .
 5. Utilizatorii platformei www.ramnicpress.ro, implicit utilizatorul unuia sau a mai multor grupuri (ONLINE) avute în administrare (n.r - menționate mai sus) se supune acelorași drepturi și obligații publicate în secțiunea "Termeni și Condiții".
 6. Utilizatorii platformei www.ramnicpress.ro, implicit utilizatorul unuia sau a mai multor grupuri (ONLINE) avute în administrare de www.ramnicpress.ro nu poate trage la răspundere administratorii www.ramnicpress.ro de acțiunea și comentariile terților, indiferent de natura acestora.
 7. Având în vedere faptul că utilizatorii cu cont virtual de Facebook care acceptă să utilizeze unul sau mai multe grupuri avute în administrare de www.ramnicpress.ro pot fi identificate în viața reală după anumite semnalmente (fotografie de profil, fotografii din albume, datele de identificare furnizate în mod benevol), aceștia se fac responsabili de comentariile și acțiunile avute pe grupurile administrare de www.ramnicpress.ro
 8. Conducerea www.ramnicpress.ro este exoneată de orice obligație sau tragere la răspundere de acțiunea/comentariile virtuale pe unul din grupurile de Facebook administrare de www.ramnicpress.ro de către terți.

 

Acceptul dumneavoastră:

Utilizând şi/sau vizitând acest website (inclusiv tot conţinutul disponibil prin acest site) ACCEPTAŢI AUTOMAT TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.

Website-ul www.ramnicpress.ro:

Termenii şi condiţiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale foto, informaţii sau alte materiale şi servicii pe site. Acest site poate conţine linkuri spre alte  site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul www.ramnicpress.ro. www.ramnicpress.ro nu are control şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politica sau practicile oricărui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastră  absolviţi în mod explicit www.ramnicpress.ro de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs a unui alt site. Prin urmare, vă recomandăm să citiţi termenii şi condiţiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitaţi, atunci când părăsiţi site-ul nostru.

Accesul pe site:

A. www.ramnicpress.ro vă garantează permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea următorilor Termeni de folosinţă: (i) site-ul se va utiliza doar în interes personal şi non-comercial; (ii) nu veţi copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obţine în prealabil o autorizaţie scrisă de la administratorul site-ului; (iii) nu veţi altera sau modifica nici o parte din acest site în afară de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat; (iv) veţi respecta termenii şi condiţiile acestui site.

B. Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, va trebui să vă creaţi un cont. Nu veţi putea utiliza contul altei persoane, fără permisiune. Pentru crearea contului, trebuie să oferiţi informaţii complete. Dumneavoastră sunteţi unic răspunzător de activitatea ce are loc în cadrul contului dvs şi trebuie să păstraţi securitatea parolei contului dvs. Trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului în cazul în care securitatea contului dvs este compromisă sau contul este utilizat neautorizat de către altcineva. Chiar dacă www.ramnicpress.ro nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizată a contului, dvs ati putea fi răspunzător de daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizată.

C. Sunteţi de acord să nu folosiţi nici un sistem automat, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului www.ramnicpress.ro intr-o perioadă de timp, rezonabilă pentru ca o persoană să poată să utilizeze această convenţie.

Drepturile proprietății intelectuale:

Conţinutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informaţional şi pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licenţiat cu alte scopuri şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de  proprietate.
www.ramnicpress.ro îşi rezervă toate drepturile pentru acest site şi pentru conţinutul acestuia. Sunteţi de acord a nu vă angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terţe părţi, în interes comercial.
Dacă downloadaţi sau printaţi o copie a conţinutului pentru uz personal, trebuie să deţineţi toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor conţinutului. Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

Postarea de către utilizator / Post-urile utilizatorilor:

A. Site-ul www.ramnicpress.ro permite sau va permite în viitor postarea de clipuri video sau alte materiale de către dvs sau de către alţi utilizatori; va mai permite găzduirea, sharing-ul şi/sau publicarea acestor materiale postate. Este de înţeles faptul că, indiferent dacă materialele postate sunt sau nu publicate, www.ramnicpress.ro nu garantează confidenţialitatea materialelor.

B. Veţi fi singurul răspunzător de materialele pe care le postaţi şi de consecinţa postării sau publicării lor. Atunci când postaţi materiale, afirmaţi, susţineţi şi garantaţi că: (i) deţineţi sau aţi obţinut licenţa, drepturile, consimţământul sau permisiunea de a include, utiliza si distribui materialul pe site si pe orice canale media; în acelaşi timp autorizaţi www.ramnicpress.ro în utilizarea tuturor si oricaror patente, mărci înregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele postate,  în scopul includerii, utilizarii sub orice forma, prelucrarii si distribuirii materialelor pe site si pe orice canale media, conform celor prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare. (ii) deţineţi consimţământul scris şi/sau permisiunea din partea fiecărei persoane identificabilă în materialele postate pe site de a apărea pe site si pe orice canale media, în condiţiile şi limitele prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare. Mai exact, deţineţi toate drepturile de autor pentru materialul postat.  Postând materialul pe site, acordati catre www.ramnicpress.ro o licenţă (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusivă, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial   prin care transmiteti catre www.ramnicpress.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv  utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, promovarea sau redistribuirea unor părţi din material în orice format media şi prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate. De asemenea, postand materialul pe acest site, acordati www.ramnicpress.ro dreptul de a transfera in orice mod catre un radiodifuzor licenta acordata www.ramnicpress.ro prin acesti Termeni si Conditii de utilizare.

Atunci când postați MATERIALE / COMENTARII vă asumați următoarele:

(i) să nu postaţi materiale care sunt protejate de drepturile de autor, sau alte drepturi de proprietate ale unei terţe persoane, incluzănd drepturile la intimitate şi publicitate, decât dacă sunteţi proprietarul acestor materiale sau aveţi consimtamantul proprietarului sau autorului de drept de a posta materialul şi de a acorda licenţa catre www.ramnicpress.ro in conditiile prevazute la punctual 5B. de mai sus;
(ii) să nu publicaţi elemente care ar putea dăuna site-ului www.ramnicpress.ro sau unei terţe persoane;
(iii) să nu postaţi materiale obscene, defăimătoare, ameninţătoare, pornografice, de hărţuire, care să instige la ură, materiale ofensive la adresa rasei sau etniei, materiale care să violeze vreo lege sau să fie nepotrivită în vreun fel;
(iv) ca www.ramnicpress.ro să marcheze ca "neadecvat persoanelor sub 18 ani" fişierele considerate neadecvate pentru a fi vizualizate de către minori şi să le înlăture de pe site după maximum 7 zile de la postare
(v) să nu postaţi materiale publicitare sau solicitări de colaborări comerciale; (vi) impersonalizare.

D. În particular, dacă sunteţi proprietarul unui drept de autor şi consideraţi că vreun utilizator v-a încălcat dreptul de proprietate, puteţi trimite  o notificare administratorului, alături de următoarele elemente:
 (i) O semnătură fizică sau electronică a persoanei autorizate spre deţinerea dreptului de autor care este încălcat;
(ii) Identificarea elementului cu drept de autor ce se pretinde a fi încălcat sau o listă cu elementele ce se consideră a fi încălcate
(iii) Identificarea materialului care se consideră a fi încălcat sau a fi subiectul activităţii de încălcare şi care se doreşte a fi înlăturat sau blocat accesul utilizatorului pe site
(iv) Informaţie rezonabil suficientă din punct de vedere cantitativ, pentru a permite o contactare  ulterioară din partea siteului – adresă, număr de telefon sau email
 (vi) Dovada  conform căreia sunteţi îndreptăţit să acţionaţi în calitate de proprietar al materialului.

E. Sunteţi conştient că în timpul utilizării site-ului vă expuneţi la materiale postate dintr-o varietate de surse şi că www.ramnicpress.ro nu este răspunzător de acurateţea, utilitatea, siguranţa materialelor sau gradului în care acestea respectă drepturile de proprietate.
De asemenea conştientizaţi faptul că vă expuneţi la materiale care pot fi  ofensive, indecente, respingătoare şi sunteţi de acord să renunţaţi, la orice drepturi legale sau despagubiri pe care le  le-aţi putea pretinde de la www.ramnicpress.ro, şi sunteţi de acord să îi învestiţi şi să mentineti www.ramnicpress.ro, pe proprietarii/operatorii, afiliaţii şi/sau licenţatorii acestuia cu imunitate completă în măsura permisă de lege privind toate aspectele legate de utilizarea siteului.

F. www.ramnicpress.ro vă permite accesul la materiale doar pentru a fi folosite în scop personal şi non-comercial.

Limitarea răspunderii:

ÎN NICI UN CAZ www.ramnicpress.ro, DIRECTORII, ANGAJAŢII SAU AGENŢII SĂI NU VOR FI PASIBILI FAŢĂ DE DVS PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE PUNITIVE SAU DE CONSECINŢĂ CE REZULTĂ DIN ORICE (I) ERORI, GREŞELI, SAU LIPSĂ DE ACURATEŞE A CONŢINUTULUI, (II) VĂTĂMARE CORPORALĂ SAU A PROPRIETĂŢII, DE ORICE NATURĂ, REZULTAND PRIN ACCESUL DVS LA SITEUL ŞI SERVICIILE NOASTRE, (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINŢA SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE ŞI/SAU ORICE ŞI TOATE DATE PERSONALE ŞI/SAU INFORMAŢII FINANCIARE STOCATE ÎN ACESTA, (IV) ORICE ÎNTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CĂTRE SITEUL NOSTRU, (V) ORICE ERORI, VIRUŞI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CĂRORA POT FI TRANSMISE CĂTRE SAU PRIN SITEUL NOSTRU DE CĂTRE O PARTE TERŢĂ ŞI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONŢINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICĂCIUNE DE ORICE FEL APĂRUTĂ CA REZULTAT AL FOLOSINŢEI ORICĂRUI CONŢINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FĂCUT DISPONIBIL PRIN SITEUL www.ramnicpress.ro, SAU FIE CĂ SE BAZEAZĂ PE GARAŢIE, CONTRACT,  SAU ORICE ALTE MODALITATI LEGALE, SAU IN CAZUL IN CARE COMPANIA ESTE SAU NU CONŞTIENTĂ DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ACEASTĂ LIMITARE A RASPUNDERII SE VA APLICA IN MĂSURĂ PERMISĂ DE LEGE ÎN JURUSDICŢIA APLICABILĂ. AŢI LUAT LA CUNOŞTINŢĂ CU SPECIFICITATE CĂ www.ramnicpress.ro NU VA FI PASIBIL PENTRU POSTĂRILE UTILIZATORILOR SAU DE COMPORTAMENTUL DEFĂIMĂTOR, OFENSATOR SAU ILEGAL AL ORICĂREI TERŢE PĂRŢI ŞI CĂ RISCUL DE DAUNE DIN PARTEA ACESTORA ĂL SUPORTAŢI DOAR DVS.

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 32 vizitatori și nici un membru online