Write comment (1 Comment)

O fotografie transmisă pe adresa de contact a redacției RâmnicPress îl înfățișează pe un conducător auto care, chiar dacă avea nenumărate locuri de parcare disponibile în spatele lui, a decis că e mult mai palpitant să își parcheze autoturismul pe platoul care înconjoară sediul primăriei din Râmnicu Sărat.

Citește mai departe...
Write comment (1 Comment)
Write comment (1 Comment)
Write comment (0 Comments)

Week-end de week-end zeci de mașini tranzitează zona cartierului Piața Halelor, punctul de maxim interes fiind Piața Centrală. În zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08.00 - 12.00 mașini de toate proveniențele sunt parcate absolut la întâmplare, chiar dacă încalcă semnificația Opririi Interzise, semne montate pe partea dreaptă a Străzii Pieței.

Citește mai departe...
Write comment (6 Comments)

Nesimțirea unor șoferi râmniceni sfidează de multe ori bunul simț față de pietoni ori ceilalți participanți la trafic. O mostră de nesimțire poate fi văzută și în fotografia trimisă la redacție de un râmnicean scandalizat de tupeul unor șoferi care ar face orice doar pentru un loc de parcare cât mai aproape de locul în care au ei treabă.

Citește mai departe...
Write comment (4 Comments)

Măsuri peste măsuri, bani publici aruncați pe fereastră pentru achiziționarea de indicatoare rutiere, încercări disperate de a decongestiona traficul rutier și nimic. Când vine vorba de traficul auto de week-end din zona Pieței Halelor și nu numai, toate măsurile enumerate anterior parcă nu au nicio valoare. Șoferii parchează unde pot, se încarcă cu nervi, aruncă cu injurii și au manifestări preistorice.

Citește mai departe...
Write comment (3 Comments)
Write comment (6 Comments)
Write comment (0 Comments)

Vremea

Please provide full credentials information

Online acum

Avem 189 vizitatori și nici un membru online